Reynaers Aluminium: verminder je energiefactuur en verhoog je wooncomfort

Reynaers Aluminium


BEN of bijna-energieneutraal bouwen en renoveren is volop aan de orde. Dit vergt uiteraard bouwmaterialen die in staat zijn om bij te dragen tot deze energiedoelstellingen. Met Reynaers Aluminium buitenschrijnwerk zet je alvast een belangrijke stap in de juiste richting.


Op zoek naar de hoogste isolatiewaarde

Masterline 8 ramen en deuren bieden drie verschillende isolatieniveaus, geschikt voor lage-energiewoningen en zelfs voor passiefhuizen. De hoge isolatieniveaus worden bereikt door de toepassing van nieuwe en slimme materialen zoals innovatieve isolatiestrips die de warmte tegenhouden en terugkaatsen naar binnen.

 

Masterline 10 is de nog beter isolerende variant, speciaal ontwikkeld met het oog op een perfecte luchtdichtheid waaraan passiefhuizen moeten voldoen.

Meer daglicht is minder kunstlicht

Aluminium is licht en toch bijzonder stevig. Dit laat toe om (schuif)ramen en deuren te realiseren met uiterst dunne en slanke profielen. Hierdoor zijn grote raampartijen mogelijk met een maximale glasoppervlakte. Dit zorgt de hele dag door voor een grote instroom van daglicht.

Meer info?

www.reynaers.be